Redbaron terug van weg geweest.

redbaron

Actief
8 feb 2012
279
0
0
ben lang uit beeld geweest ivm ziekte. Heb alle ISen verkocht en ook mijn garage draag ik per 1 april a.s. over. Dan verder revalideren.
Heb weer een IS200 automaat op LPG. Denk na over IS 200 Sportcross.Enige klassieker is nu een 54 Studebaker Conestoga Wagon.
Een soort voorganger van de Sportcross. Nieuwsgierig? Google 54 studebaker wagon; dan kom je bij autopornoplaatjes. De zwarte met gechopt dak is de mijne.
Prijzen voor Sportcrossen blijven trouwens stijgen! Helaas IS 300 tegenwoordig veel te duur om in Belgie te rijden ivm nieuwe toverformule voor inschrijvings en wegenbelasting.
Dus nu in de markt voor 200 sportcross. Fotos volgen.
 

redbaron

Actief
8 feb 2012
279
0
0
Ja hoor, ik heb een IS 200 Sportcross erbij.. Vanuit Duitsland; Blauw metallic(kobalt?) leer,GPS, Webasto standheizung, Double Din radio dinges met video, achteruitrijcamera, handsfree bellen,afneembare trekhaak etc,Heeft eigelijk alles behalve schuifdak en daar houd ik sowieso niet zo van.Ben er blij mee.Eerst naar AGS in Geel voor LPI en dan keuren/inschrijven.
De automaat krijgt een nieuwe voorbumper(zat scheur in van kleine kopstaartborsing) en bijbehorend spuitwerk Dan LPI checkup bij AGS en keuren/inschrijven. Dan rijden mijn vrouw en ik beide weer Lexus. Ze reed een tijdje een Golf automaat; loopt voor een 4pitterje zijdezacht en ook bouwkwaliteit is prima..Maarje krijgt er geen smile van op je gezicht.Fotos volgen zsm..
 

SC400nl

Stamgast
22 dec 2013
1.635
155
63
klinkt zeker goed en in het blauw heb ik ze dacht ik nog niet gezien , ben benieuwd en veel plezier alvast met dit mooie model