kras op velgen

jww

Nieuw hier
12 mei 2012
2
0
0
Gisteren een vriend een proefritje laten maken in mijn nieuwe F-sport. Maar bij het parkeren heeft hij net de stoeprand geraakt. Resultaat: een kras van 10cm op de donkere velgen...
Erg jammer, maar ik wil het graag laten repareren. Heeft iemand hier al ervaring mee? Kan ik dit het beste laten doen bij de schadeherstel of de Lexus dealer?

Tnx!
 

GPS-10

Connaisseur
10 jun 2011
4.993
117
0
Welkom op het forum Jww, vervelend en zonde van de kras..

Mocht je in de gelegenheid zijn en er tijd voor over hebben, dan kun je jezelf en auto hier nog verder voorstellen: viewforum.php?f=14 :hi:

Wbd de kras, dat hoef je niet perse via een dealer te laten doen (deze besteedt het namelijk ook uit). Elk gerenommeerd schadeherstelbedrijf of velgenspecialist zou in staat moeten zijn dit te verhelpen. Het loont meestal wel qua prijs om even te shoppen.

Daarbij kan het ook nog uitmaken (qua schadeherstel) als je zo mogelijk de aansprakelijkheidsverzekering van je vriend kan aanspreken.
 

rodero

Hoort erbij
27 nov 2011
89
0
0
Heb je het nog kunnen laten herstellen? Benieuwd of een schade herstel bedrijf het weer zo mooi krijgt als de originele velg.. Waar heb je t laten doen?

Mijn vriendin rijdt namelijk zojuist ook voor mijn neus een mega schade aan 1 van de velgen. Het ergste geluid ter wereld was het
 

rodero

Hoort erbij
27 nov 2011
89
0
0
Ik ga eerst even langs Schadenet Centraal morgenochtend, ik vraag me alleen af of de kleur van de velg weer perfect gaat aansluiten
 

Hube

Oprichter Lexusforum
2 mei 2008
7.266
67
0
kijk of ze het kunnen repareren, i.p.v. de gehele velg te laten overdoen. In dat laatste geval moeten ze namelijk alle vier.
 

jww

Nieuw hier
12 mei 2012
2
0
0
Ik heb mm auto bij Care gebracht. Ze konden 1 velg overspuiten. Je zit er nu echt niets meer van...

Bedankt voor het meedenken!
 

Robbert

Actief
25 apr 2011
299
1
0
Afgelopen vrijdag ook hard tegen de stoeprand gereden. Gevolg, een lange gerafelde beschadiging van de rand van de velg. Zonde.
Nu maar eens kijken of ik het ergens kan laten herstellen. Beter opletten dus in het vervolg.

Robbert-Jan