Teun stelt zich voor

IS300HFSPORT

Nieuw hier
14 apr 2019
4
3
0
Hi all,

Na jaren Toyota nu eindelijk de overstap gemaakt naar Lexus. Rijdt sinds 3 weken een Lexus IS300 F sport van 2014 in de kleur Starlight black. De auto is verlaagd met RSR veren (down) en is voorzien van een carbon pakket (splitter, skirts, diffuser).

Het is echt een blikvanger. Helaas is de vorige eigenaar er mee door de wasstraat gegaan en is er bij de dealer tijdens transport schade ontstaan aan de carbon lipjes op de bumper. Ik heb nieuwe gekregen maar zijn imitatie (geen vol carbon)> Laat nu de oorspronkelijke lipjes bij een carbon specialist opnieuw opbouwen zodat ze straks echt als nieuw zijn. De auto wordt ook gepolijst om de wasstraatkrassen eruit te halen en er komt een Gyeon glascoating op. Omdat de auto nu wel erg laag is heb ik bij RSR in Japan de half down veren besteld die 2 cm verlagen. Dan houd ik nog wat ruimte tussen de band en de schermen. Vind ik persoonlijk ook mooier. Kan/mag nog geen advertenties maken maar heb voor de liefhebber dus RSR veren in de aanbieding en/of imitatie carbon lipjes. Stuur maar een bericht bij interesse.

Ik zal jullie updaten over de voortgang van de "restauratie" :)

fotos volgen ook.

gr
Teun
 
  • Leuk
Waarderingen: Dietrich

IS300HFSPORT

Nieuw hier
14 apr 2019
4
3
0
540.jpg
 
  • Leuk
Waarderingen: Dietrich

IS300HFSPORT

Nieuw hier
14 apr 2019
4
3
0
Dank. Ga er zeker veel plezier aan beleven. Nog een klein euvel en dat is een resonantie bij 80/90 km per uur. Al uitgezocht en er moet een trillingsdemper gemonteerd worden achter icm een software update. Handig als je lekker dicht bij de bron zit. Werk zelf namelijk bij de importeur.
 

Metalfreak

Heel actief
23 nov 2011
699
140
43
Mooie wagen zo in het zwart met deze velgen. Persoonlijk vind ik die bumperlipjes de wagen wel erg goed staan, maakt het net wat agressiever.