Forum howto's

Status
Niet open voor verdere reacties.

Hube

Oprichter Lexusforum
2 mei 2008
7.266
67
0
Het registratieproces:

Stap 1:
Registreren op Lexusforum gaat als volgt. Om te beginnen selecteert u rechtboven in de witte balk de rode letters "Login or Signup". Er verschijnt dan een dropdownmenu dat er als volgt uit ziet:
2.jpg

Selecteer "Sign up" welke u rechts onderaan het uitgeklapte menu ziet.

Stap 2:
De registratiepagina verschijnt. Vul de benodigde gegevens in, of als u uw facebook account wilt gebruiken selecteer de button "Connect with Facebook". Dit moet er uiteindelijk ongeveer zo uitzien:

3.jpg




Stap 3:
Via email is er een link aan u verzonden. In deze e-mail staat een link om uw account te activeren. klik op deze link.
Noot: heeft u de e-mail niet ontvangen, controleer dan uw spambox.

Stap 4:
Wanneer alles in orde is krijgt u deze melding te zien:

4.jpg

Selecteer OK.

Stap 5:
U bent op de hoofdpagina. Als het registratieproces gelukt is ziet u bovenaan uw gebruikernaam in de witte balk. Dit ziet er ongeveer zo uit:

5.jpg

Mocht u nog problemen hebben, neem dan aub contact op met ons via de "contact us" link onderaan de pagina.
 
Laatst bewerkt:

Hube

Oprichter Lexusforum
2 mei 2008
7.266
67
0
Het plaatsen van een bericht:

Het plaatsen van een bericht gaat als volgt:

Stap 1:
Navigeer naar het relevante forum. Wij gaan in dit proces een bericht plaatsen in het "Even voorstellen" forum. Wanneer u in het relevante forum bent ziet u als het goed is iets als:
1.jpg

Stap 2:
Selecteer de button "New Topic". De volgende pagina verschijnt:

2.jpg

Stap 3:
Vul een titel voor uw bericht in en schrijf uw bericht in het veld eronder (u ziet daar op de foto test1234567 staan). Wanneer u daarmee klaar bent selecteerd u de blauwe knop "Post", rechtonder (zie zwarte pijl). Uw bericht is geplaatst en zou er zo uit moeten zien:
3.jpg
 
Laatst bewerkt:

Hube

Oprichter Lexusforum
2 mei 2008
7.266
67
0
Het plaatsen van foto's:

Mocht U b.v. foto's willen laten zien van uw auto en de bestanden te groot blijken om te uploaden naar Lexusforum zelf, dan is het het beste om deze te uploaden via tinypic of een vergelijkbare dienst: http://tinypic.com/ .

Nadat U dat gedaan heeft krijgt U een aantal codes te zien. Selecteer de code onder "IMG code for Forums & Message boards"

Dat moet er ongeveer zo uitzien:

Code:
[ IMG]http://i28.tinypic.com/wvs7f9.gif[/IMG ]

Dit plakt U in uw bericht op dit forum en het plaatje verschijnt in uw antwoord. Probeer de foto's wel zo klein mogelijk te houden, ook dit kan de website (tinypic.com) automatisch voor U aanpassen.

Een andere mogelijkheid is http://www.photobucket.com maar daar moet U wel eerst registreren. Het voordeel daarvan is dat u controle over uw foto's houdt.

Tip: Wanneer u bestanden wilt delen met gebruikers, dan kan dit via diensten als http://www.filedropper.com en https://www.wetransfer.com
Beiden zijn gratis. Filedropper geeft de mogelijkheid om bestanden tot 5gb te delen. Wetransfer tot 2gb.

Hou er aub rekening mee dat wij ons aan de copyright regels moeten houden, dus als de links copyright gevoelig materiaal bevatten, zullen wij deze verwijderen.
 
Status
Niet open voor verdere reacties.