CT200H Mark Levinson Subwoofer Kapot

Osman

Nieuw hier
25 jul 2017
19
3
3
Hallo,

Ik heb bijna een jaar een Lexus CT200H luxury line uit 2012 in mijn bezit, een maand of twee geleden kwam ik er achter dat mijn subwoofer in de kofferbak Het niet meer deed, valt niet meer onder de garantie. Na gebeld te hebben naar verschillende audio speciaalzaken kwam ik er achter dat dit geen klein probleempje was, en dat er waarschijnlijk een nieuwe subwoofer besteld moest worden. Ik heb even met Lexus gebeld die mij vertelden dat een nieuwe subwoofer ongeveer 1300? incuslief zou kosen :)....

mijn vraag is, wat moet ik doen? Die 1300 is geen optie, maar ik erger me er wel aan dat ie het niet Doet. Een 3rd party sub zou volgens de mensen aan de telefoon niet goed klinken omdat het niet goed af te stellen zou zijn.

Ik heb ook gehoord dat de speakers van het ML systeem het zwaar te verduren hebben en dat ze het daarom nog wel eens begeven, hebben meer mensen hier ervaringen mee?

of heeft iemand nog een 2e hands sub liggen?

groetjes,

osman
 

Dietrich

Actief
16 mrt 2018
256
89
28
Ik zou het ding er lekker in laten zitten en niet meer gebruiken, als je het de eerste tien maanden niet gemist hebt dan mis je er niks aan.
Overigens kan ik me goed voorstellen dat een goede hifi shop zo'n ding moeiteloos kan repareren.
 

Osman

Nieuw hier
25 jul 2017
19
3
3
Ik heb net via een onderdelenwebsite een gebruikte subwoofer gevonden, 140? inclusief. Komt uit een 2012 Lexus ct, maar waarschijnlijk geen ML versie, zou dit gewoon werken? Ik ga sowieso even Walkers Musical suplies bellen, dank voor de reacties
 

KREAM

Hoort erbij
2 apr 2018
56
6
8
Ik weet niet hoe het bij een CT200H is wat betreft de ML vervangen door andere merken. De ene ML is ook de andere niet. In LS430 liggen bijv. ook daadwerkelijk ML speakers en subwoofer. Maar in de GS, ook een ML, zijn de speakers bij Pioneer ingekocht. Ik kwam hier bij een car hifi specialist achter die me wist te vertellen dat ML vaak als "oor" fungeert met door Lexus voorgestelde hifi hardware leveranciers. In beide gevallen is het resultaat in ieder geval van top niveau. De ML hardware komt echter heel nauw (afwijkingen kunnen de versterker beschadigen), en er zijn vaak maar heel weinig tot geen vervangers. Reparatie is bij ML hardware (speakers/woofers) wel "relatief" eenvoudig.
 

Osman

Nieuw hier
25 jul 2017
19
3
3
http://forum.lexusforum.nl/forum/modellen/ls/ls-generatie-3/interieur-ah/1994-bass-box-kraakt/page2

Walkers musical supplies in Brunssum bellen. Hij heeft mijn woofer en twee luidsprekers gerepareerd. Dik twee jaar geen kraakjes. Een eigenzinnige kerel, maar wel een met gouden handjes.
Even een aanvulling en reactie, (paar jaar te laat maar goed)
Mijn subwoofer is inderdaad door Walkers musical supplies in Brunssum hersteld voor een eerlijke prijs. Hele aardige meneer ook. Erg bedankt voor je hulp destijds.
 
  • Leuk
Waarderingen: Arbitrator

magnepan

Actief
19 feb 2017
154
38
28
Een hifi winkel bellen in de buurt dus niet de winkels die troep verkopen.
rhapsody of poulissen bijvoorbeeld die hebben vaak adresjes waar de sub
gerepareerd kan worden.