Lexus GS 450H uit 2014 navigatie update

sander1988

Nieuw hier
3 mrt 2019
4
1
0
Goedemiddag

ik heb een vraag ik wil mijn navigatie updaten maar vind het wel er duur bij de dealer
via marktplaats kan ik het voor 15 euro op dvd krijgen.
Heeft iemand hiermee ervaring, Of hebben jullie een andere tip

Groetjes Sander
 

Dietrich

Actief
16 mrt 2018
256
89
28
Goedemiddag

ik heb een vraag ik wil mijn navigatie updaten maar vind het wel er duur bij de dealer
via marktplaats kan ik het voor 15 euro op dvd krijgen.
Heeft iemand hiermee ervaring, Of hebben jullie een andere tip

Groetjes Sander

In mijn auto zit een SD, dat kost via MP 60 euro ofzo, maar werkt vlekkeloos.
Ik zie niet in waarom zo'n DVD niet zou werken.
 

RoelVB

Beheerder
Forumleiding
8 jul 2011
1.723
464
83
Als het een zelf gebrande DVD is zou ik er niet voor gaan, maar als het een originele DVD betreft zou het geen probleem moeten zijn (mits het de versie is die bij het navigatiesysteem hoort).
 

D43m0n

Heel actief
10 apr 2013
825
1
422
63
Wat RoelVB zegt (ben 't vaker met hem eens :p):

De DVD-spelers van Lexus kunnen erg kieskeurig zijn bij het gebruik van zelf gebrande, dual layer DVD's. Bij de mijne (een generatie ouder dan de jouwe) moet het een single layer zijn anders slikt ie hem niet. Ik heb het zelf nooit geprobeerd omdat anderen mij voor zijn gegaan (zoek op Internet en gij zult vinden, ik zal niet linken naar iets wat het forum schaadt).

Daarnaast heb ik bij een receptionist van Lexus een gesprek opgevangen van iemand die zoiets geprobeerd heeft bij verschillende Lexus-kameraden. Bij nummer vier ging het mis: de DVD werd niet geaccepteerd, maar was ook niet meer uit te werpen. Het was een DVD die niet via de offici?le kanalen was gekocht. D'r zat niks anders op dan het apparaat uitbouwen om de DVD er uit te krijgen. En dan sturen ze het meestal op naar een specialist om je goedkope, via MP/eBay/... gekochte DVD er uit te halen. Laat je niks wijsmaken op basis van de plaatjes die men bij de advertentie op MP, eBay of wat dan ook zet: doorgaans zijn het foto's van de echte, originele DVD's, maar wat je thuis krijgt gestuurd is niets meer dan een gebrande kopie.

Wat ik zou doen: of gewoon met je telefoon navigeren (Waze vind ik fantastisch BTW). Of kiezen voor een duurdere optie zoals de Grom Vline 2 in laten bouwen. RoelVB heeft er o.a. ervaring mee .
 
  • Leuk
Waarderingen: RoelVB