plakkerig daschbord

ron66

Hoort erbij
23 jun 2019
79
5
0
Hallo weet niet of dit al eens is gepost kon het niet terug vinden.
Maar is daar ooit een terug roep actie voor geweest ,maakt niet uit wat je gebruikt blijft plakkerig
 

MrDaniel

Actief
13 dec 2015
414
173
43
Nee, hier in Nederland is er nooit een terugroepactie voor geweest. Alleen in warmere landen zoals amerika hebben toen nieuwe dashboards gehad. Jij bent 1 van die ongelukige die hier ook last van heeft.
 

Redguy

Actief
19 apr 2014
175
30
28
Klopt. Aanrader is om er met warm/heet weer niet aan te zitten en pas schoonmaken oid als het koel is, b.v `s avonds of een koele dag.
 

Romke

Heel actief
27 mrt 2019
674
594
93
Wanneer je de auto in de zon parkeert met volledig gesloten ramen, kan bij een buitentemperatuur van ca 30 graden de temperatuur in de auto sterk oplopen tot mogelijk zelfs 70 graden. Op dat moment kan er uit allerlei kunststoffen in het autointerieur een dele van de weekmaker vrijkomen, dat dan het plakkerige gevoel oplevert. Je kunt het niet voorkomen, maar er zijn twee dingen die je kunt doen om het effect te beperken. Alle ruiten enkele mm open laten zorgt voor een temperatuur in de auto die veel lager is, al zal dat niet in iedere straat aan te raden zijn....Een andere mogelijkheid is om bij parkeren een kleedje over het dashboard te leggen. Dat ziet er niet uit, maar is in zeer warme landen tamelijk gebruikelijk om het dashboard in goede staat te houden.