Aankondiging

Ineenstorting
Nog geen aankondiging.

Lexus wederom betrouwbaarste automerk in amerika

Ineenstorting
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Lexus wederom betrouwbaarste automerk in amerika


  27 oktober 2016  Lexus wederom betrouwbaarste automerk in Amerika
  • Lexus opnieuw op 1 in groot betrouwbaarheidsonderzoek Consumer Reports
  • Feedback van eigenaren over ruim 300 modellen van 29 merken
  • Lexus CT 200h heeft top 10 notering  Lexus is het betrouwbaarste automerk in Amerika. Dat concludeert het onafhankelijke Consumer Reports, een autoriteit in de USA die vergelijkbaar is met de Nederlandse Consumentenbond. Ook vorig jaar was Lexus het betrouwbaarst.

  Lexus staat met een betrouwbaarheidsscore van 86 van maximaal 100 bovenaan de ‘Annual Car Reliability Survey’ van Consumer Reports. Een score van 41-60 punten beschouwt de consumentenorganisatie al als betrouwbaar wat betekent dat Lexus uitzonderlijk betrouwbaar is.

  Lexus CT 200h, bijzonder knappe prestatie
  De Lexus CT 200h levert een bijzonder knappe prestatie. De Lexus in het compacte premium segment behoort tot de 10 betrouwbaarste auto’s van de meer dan 300 automodellen van 29 merken die aan het onderzoek meededen.
  Wat verder opvalt is dat alle Lexus modellen consequent betrouwbaar zijn waar andere merken hoog in de lijst nog wel eens een model introduceren dat minder goed scoort.

  Feedback van eigenaren
  Consumer Reports vraagt ieder jaar aan zijn abonnees hoe betrouwbaar hun auto’s zijn. De feedback van de auto-eigenaren resulteert in de ‘Annual Car Reliability Survey’. Dit jaar betrof het informatie over ruim een half miljoen auto’s met modeljaar 2000-2017. De uitslag is te vinden op.http://www.consumerreports.org/

  Bron:www.pers.lexus.nl/
  Bijgevoegde bestanden
  A nonprofit organization providing unbiased product ratings and reviews since 1936. We put over 4,000 products through rigorous testing each year.

  #2
  Dit is geen nieuws, dit zijn bekende feiten Eén van de redenen waarom ik nu in een CT rijdt en voorheen in een IS.

  Grappig ook dat Infiniti eindelijk eens wat gestegen is in de lijst. Dat merk blijft nogal achter op Lexus. Zal wel door de samenwerking met Mercedes komen. Ik heb trouwens het idee dat Nissan sinds de samenwerking met Renault op het gebied van betrouwbaarheid nogal onderuit gegaan is.

  Commentaar


   #3
   Ik heb op de laatste auto rai in de Infiniti gezetten maar zag er allemaal wel prachtig uit alleen ze zijn niet zuinig en we hebben maar twee garage's in nederland ..
   Maar wel mooi dat Lexus weer in de prijzen zit ze winnen genoeg prijzen ..Het is gewoon een lekkere auto ..

   Commentaar

   Werken ...
   X