Wat is er nieuw

Laatste profiel berichten

Onlangs overgeschakeld van een GS450H Privelege naar een RX450H F-sport uit 2016 met 61.000 km op de teller. Vooral gedaan om meer gewicht te kunnen trekken. Tot nu enorm tevreden van, rijdt nog confortabeler en heeft ruimte zat. Door de hogere zitpositie waan je je king of the raod!
Hallo Frank,

Ik kan het niet laten om jou als Lexus fan te attenderen op een IS250 die ergens in steenwijk wordt aangeboden.Een wel heel fraai exemplaar met ACC. Kijk maar. Je vind die vast wel. Geen hybride natuurlijk. Maar anders als autootje er bij ;). Ik ben met mijn 300h voorlopig wel voorzien en voor het aanhangerwerk heb ik een Auris 1.4 op de kop getikt.

Fijn weekend

Olaf
Frank2b
Frank2b
Ha Olaf! Een superstrakke wagen zeg! Leuk dat deze hier in Steenwijk te koop staat. Dank voor de tip!
Ik ben echter voorlopig nog wel voorzien, maar wanneer je weer een leuke occasion ziet mag je me daar altijd op attenderen! :)

Frank
Lexus liefhebber sinds 2012, na 2 IS'en (250 en 300h) heb ik eindelijk een van m'n droom Lexus'en: de GS450h F-sport in een unieke kleurcombo kunnen aanschaffen (zie foto) mijn "oude" IS300h F-sport staat ernaast.

Bijlagen

  • GS450hFsport.jpg
    GS450hFsport.jpg
    1,6 MB · Weergaven: 11
Dutch88
Dutch88
Man man man wat een super vette bak heb je staan:love::love: Zou graag is eentje willen proefrijden, ik hoorde dat er nog een is met nog net iets meer pk? President line kan dat?
joey_brasco
joey_brasco
@Dutch88 dankjewel, ik geniet van elke rit. Ik denk dat je de GS-F met de machtige 5.0 V8 met 477pk bedoelt. (President is alleen de meest luxe trimlevel) die GS-F is helaas bijna zo zeldzaam als een LFA.
Dutch88
Dutch88
nee is de gs die ik bedoel