Aankondiging

Ineenstorting
Nog geen aankondiging.

Japfest Assen 6 Oktober 2019

Ineenstorting
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Japfest Assen 6 Oktober 2019

  Beste leden van het Lexusforum,

  Volgende week zondag is het alweer zover. Het welbekende Japfest evenement met ongeveer z'n 2000 japanse auto's.

  Nu is het zo dat wij van Lexurious op deze dag een hele mooie stand hebben voor ongeveer 50 auto's. Wij willen daarom iedereen van het lexusforum ook uitnodigen om mee te gaan naar dit geweldige evenement.

  Wie/wat/waar?

  - Zondag 6 september Assen
  - Tegen betaling van 10 euro p.p kan er de gehele dag gebruik gemaakt worden van eten en drinken op onze stand. ( Een broodje op het evenement zelf kost al gauw 6,50 )
  - Auto's komen bij ons op het paddock terecht en worden dus gezien als Show auto's. Houdt er dan wel rekening mee dat de auto er netjes uitziet.
  - Wij verzamelen zondag ochtend om uiterlijk 8:30 uur bij het van der Valk hotel in Assen. Hier krijgt iedereen zijn autoclubticket ( waar je gratis mee de paddock op mag ) Houdt er wel rekening mee dat je nog een entree kaart moet kopen. Deze zijn met onze clubcode 4 euro goedkoper dan normaal.

  Bij wie kan je je aanmelden?

  Dit kan via dit forum tot ZONDAG 29 SEPTEMBER. Hierna moeten wij aan de organisatie onze voertuigenlijst doorgeven i.v.m veiligheid e.d

  Ook kan je mij of RoelVB een privé bericht sturen met daarin de volgende gegevens: Naam, telefoonnummer, kenteken, soort auto en met hoeveel personen je aanwezig bent.
  Zodra wij deze gegevens hebben ontvangen kom je in een speciale groepsapp terecht gebaseerd op het Japfest evenement. Kort daarop ontvang je een tikkie voor de onkosten m.b.t het eten en drinken.

  Wat is er te eten of te drinken ?

  - Wij zijn deze dag voorzien van een BBQ en friteuse. Hierin worden dus hamburgers, patat en andere snacks klaargemaakt. Deze kan je zolang de voorraad strekt gewoon blijven eten.
  - Drinken zal er aanwezig zijn in de vorm van Cola, fanta, sprite, water, koffie en thee. Mocht je een bepaalde eet of drinkwens hebben laat het ons meteen weten!

  Mocht je nog twijfelen aan dit evenement kijk dan even op: https://www.youtube.com/watch?v=tvlUmEDGan4


  Als er nog vragen zijn dan hoor ik het natuurlijk graag.

  Groetjes Team Lexurious

  #2
  Helaas vanuit het lexus forum geen interesse in deze mooie dag.

  Hier kan dus een slotje op !

  Commentaar


   #3
   Mij lijkt het wel leuk, maar weet nog niet of ik kan
   GS450h, President Line, 2017

   Commentaar

   Werken ...
   X