Lexus CT200h inruil/verkoop tegen IS250 Executive. What to do?

Gertjeej

Hoort erbij
29 jan 2013
83
0
0
Beste allen!

Door omstandigheden ben ik op zoek naar een luxe, stille en comfortabele auto die ook nog eens zuinig is. Mijn ogen zijn gericht op een CT200H luxury line. Wat zijn jullie ervaringen mbt dit model? Ik rij nu (enkel lange afstanden en voornamelijk in het weekend) in een Lexus IS250 Executive automaat maar gezien de zeer korte afstanden doordeweeks wil ik deze graag ontzien. Ik ben namelijk geen voorstander van het maken van korte ritten (slijtage, motor wordt niet warm e.d.) maar met een hybridevariant heb ik hier meer vrede mee. En laten we eerlijk zijn een IS250 is ook gemaakt om lange afstanden weg te vreten! En nog best zuinig ook (7.5l/100km gemiddeld over 27dkm!!!).

Kunnen jullie aangeven wat jullie bevindingen zijn? bijvoorbeeld: Wat is het gebruik op korte ritten? En op lange ritten? (verwachting is wel dat ik gemiddeld in een CT200H zo'n 25.000km per jaar ga rijden, nu is dat 60.000+ (grotendeels in de auto van de zaak, de rest in de fijne lexus, ook de korte ritten doe ik nu in de auto van de zaak).

Hoe stil is de CT200h in vergelijking met een IS250?;
Waar moet je bij een CT200h op letten mbt de aanschaf?;
Pas er eenvoudig een golftas in de kofferbak van een CT200h?;
Bieden winterbanden een groot voordeel?;
Heeft er iemand nog een (digitale) brochure met de opties die standaard in de Luxery line zitten? Heeft deze ook automatisch inklapbare spiegels? En automatisch dimmende buitenspiegels (echt ideaal heb ik gemerkt in de I250);
Biedt een CT200h met een schuif/kanteldak een meerwaarde? geeft dit extra windgeruis?

Jullie input is van harte welkom! Mocht je interesse hebben in een IS250 exe dan ontvang ik graag je PM! Ook als je een mooie CT200h LL weet te vinden!

​Gegroet!

PS ik heb een foutje gemaakt in de titel en die kan ik blijkbaar niet meer aanpassen. Inruil/verkoop van een IS250 voor een Lexus CT200h
 
Laatst bewerkt:

Gertjeej

Hoort erbij
29 jan 2013
83
0
0
Excuses voor de verlate reactie! vandaag heb ik mijn CT200h in ontvangst kunnen nemen. Het betreft een Luxury line uitvoering met schuifkanteldak. Helaas ontbreekt me de tijd om nu een uitgebreider verslag te doen. deze volgt!

Ik wenst jullie alvast de beste wensen voor het nieuwe jaar!