Recente inhoud door TijsT

 1. TijsT

  Uitlaat

  I have to replace both exhausts of my LS430 (2001). Is there a cheap alternative for the original parts? / Ik moet beide uitlaten van mijn LS430 (2001) vervangen. Is er goedkoper alternatief voor de originele onderdelen?
 2. TijsT

  Wiellager met naaf of...?

  De wiellager linksvoor van mijn LS 430 (2001) is aan vervanging toe. Is een nieuwe wiellager met naaf (plusminus ? 450 excl.) de enige optie? Of kan een losse kogellager ??k, zoals ergens op dit forum Coordinator aangeeft? En waar zou ik evt. een gebruikte wiellager kunnen vinden?
 3. TijsT

  Cardanplug zit vast

  Mijn LS 430 heeft net een grote beurt gehad bij Lexus Arnhem. Probleem is dat men geconstateerd heeft dat de cardan wat olie lekt, maar dat de plug met geen mogelijkheid los te krijgen is. Het wachten is dus vroeg of laat (hopelijk laat) op een alarmerend geluid dat aangeeft dat de boel droog...
 4. TijsT

  Versnellingspook gaat niet uit P

  De laatste dagen is het me al twee of drie keer gebeurd dat ik de versnellingspook niet uit de P krijg om naar R of D te brengen. Na een paar minuten lukt het opeens wel. Wat kan hier aan de hand zijn?
 5. TijsT

  Hitteschild

  Mijn hitteschild rammelt flink linksachter. Herkennen jullie dat? Ik weet nog niet of het makkelijk verholpen kan worden. En zo niet, wat dan? Verwijderen? Laten vervangen bij Lexus? Laten vervangen door een merkloos hitteschild?
 6. TijsT

  LPG in LS430

  Ik zal verslag doen van mijn ervaringen met LPG in mijn LS430 Vanochtend de auto naar Mesman in Son gebracht, vrijdag kan ik 'm weer ophalen, intussen voor gering bedrag een Twingo meegekregen. De eerste indruk is in elk geval goed. Alles wordt aan het oog onttrokken. De schakelaar komt in de...
 7. TijsT

  Hoeveel LS430 op het forum?

  Zijn er op dit forum eigenlijk wel eens getallen bekend gemaakt over hoeveel Lexus-rijders er hier in totaal ingeschreven staan? Onderverdeeld naar model en type? Ikzelf ben vooral benieuwd hoeveel LS-rijders en met name LS430-rijders er op het forum ingeschreven staan.
 8. TijsT

  Het gaat een LS 430 worden

  Na een jaar of 15 Volvo te hebben gereden - de laatste V70 tot 578.000 km - ben ik nu van plan komende week een LS 430 President uit 2001 te kopen. Eerlijk gezegd heb ik drie weken geleden opnieuw een V70 gekocht, maar ik ben er na acht jaar V70 opeens niet meer gelukkig mee; de proefritjes die...