Aankondiging

Ineenstorting
Nog geen aankondiging.

prijsstelling Lexus UX

Ineenstorting
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  prijsstelling Lexus UX

  Lexus heeft de prijzen bekend gemaakt van de nieuwe UX, welke in maart 2019 in de verkoop zal gaan. Prijzen beginnen bij een €44.950,-. Wat vinden we hiervan? Welke modellen van audi, volvo, bmw etc. zijn volgens jullie nu de concurrent van de UX? Persoonlijk vind ik de UX té fors qua prijsstelling. Neem nu de nieuwe XC40 van Volvo, begint bij €40.950, mijns inziens toch echt een directe concurrent. Normaliter is Lexus altijd nét wat gunstiger geprijsd dan de concurrentie, lijkt nu dus de andere kant op te gaan. Wat is jullie mening hieromtrent?

  #2
  Ik verwacht dat t.o.v. de andere compacte SUV's Lexus qua prijsstelling relatief goedkoper is dan met name de Duitse merken. Die hebben er nogal een handje van om een relatief kale auto te presenteren met vervolgens een gigantische optielijst erachteraan. Kwaliteit staat natuurlijk buiten discussie, bovendien verwacht ik veel van de nieuwe 2.0l hybride motor en aandrijflijn: 160pk en toch lekker zuinig.
  Ik vond deze review wel interessant: vanaf 2:12 wordt er een vergelijking gemaakt met de andere merken: https://www.youtube.com/watch?v=u1FxgH8LsHI&
  GS450h, President Line, 2017

  Commentaar


   #3
   mee eens betreffende de duitse equivalenten en opties. Ik vergelijk daarom de UX expres met de XC40, heb het idee dat Volvo íets minder 'enthousiast' is qua opties (alhoewel zij dit trucje ook aardig onder de knie hebben).
   Filmpje kort gekeken, toch wat comments hierbij: zo is de wielbasis & bagageruimte van de XC40 groter dan die van de UX, gaat dus niet helemaal op...

   Commentaar


    #4
    En dan kijk je bij Lexus.de en zie je dat die bijna 10k goedkoper is... Voor 39k heb je de launch edition... Ik vraag me af of het niet goedkoper is om die auto meteen in te voeren aangezien de importboete (lees: BPM) bij een hybride normaal gesproken wel meevalt.

    Commentaar


     #5
     Louwman moet toch ergens z'n museum van betalen :-)

     Commentaar


      #6
      Oorspronkelijk geplaatst door mahansz Bekijk bericht
      Louwman moet toch ergens z'n museum van betalen :-)

      Commentaar

      Werken ...
      X