Aankondiging

Ineenstorting
Nog geen aankondiging.

Gerucht: Lexus LS F komt in 2018 waarschijnlijk

Ineenstorting
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  Gerucht: Lexus LS F komt in 2018 waarschijnlijk

  Een nieuw rapport van Japan over de volgende generatie Lexus LS - nieuws scoop website Spider7 meldt dat een high-performance zal LS F komen in 2018 met een twin-turbo V8 duwen van 611 pk.

  Dit zou op een lijn met de bestaande motor geruchten voor de LC F high-performance coupe , en zou een duizelingwekkende stempel 1-2 voor het merk te leveren tegen de top-end van de markt.

  Spider7 suggereert ook dat de volgende generatie LS een nieuw ontwikkelde 3.0L zal krijgen, hoewel het niet een vier-cilinder of V6 motor opgeven. Dit gerucht heeft een aantal benen, omdat het past bij de recente handelsmerken van NX 300 en GS 300 naamborden - dit zou suggereren dat Lexus van plan om een nieuwe mid-range motor te introduceren met drie liter cilinderinhoud.

  Bron:www.lexusenthusiast.com

  Bijgevoegde bestanden

  #2
  Vast niet voor de Nederlandse markt. Ben wel benieuwd!

  Commentaar


   #3
   Oorspronkelijk geplaatst door RoelVB Bekijk bericht
   Vast niet voor de Nederlandse markt. Ben wel benieuwd!
   Inderdaad. Onbruikbaar en onbetaalbaar in ons land

   Commentaar


    #4
    hij zal wel niet naar Nederland komen wordt die veel te duur en de bpm die dan moet betalen is niet meer normaal in Nederland kijk maar naar de Lexus RC-F met die V8 motor er in komt bijna 45.000 euro aan bpm bij er rijd zo als ik weet er 1 in Nederland ergens bij de Duitse grens ....Heb hem toen gezien bij de opening van Lexus Arnhem mooie bak hoor...

    Commentaar

    Werken ...
    X