RoelVB
Waarderingsscore
474

Lid geworden
Laatst gezien

Profiel berichten Laatste bijdragen Berichten Over mij

 • hoi Roel, wij zijn de eigenaren van de Lexus GS450h, die van u was. zeer mooie auto, heel netjes en modern, wij zijn zeer blij.
  wij hebben wel een paar vragen aan u. wij zijn nieuw op het gebied van xenon koplampen. hoe kunnen wij hen lichter maken?
  De lampen lijken ons een beetje te weinig licht te geven. wat kunnen wij het beste doen, de koplampen vervangen of de lenzen/reflectoren vervangen?
  RoelVB
  RoelVB
  Ik heb het nooit zo ervaren dat de lampen weinig licht geven. Ik neem aan dat je de lampen kan vervangen voor exemplaren die meer licht geven.
  Het is het beste om vragen te stellen in het daarvoor bestemde forum. Dan krijg je mogelijk meer bruikbare antwoorden.
  • Leuk
  Waarderingen: Sensa
  Sensa
  Sensa
  Bedankt voor uw reactie en voor het linkje, wij gaan erin kijken.
  Wij hebben de lampen nog een keer bekeken en eigenlijk geven zij heel erg veel licht ( goede lampen ), dus misschien hebben wij ze verkeerd afgesteld en kan het aan ons liggen:rolleyes::oops:. ( ze schijnen een beetje omlaag )
  Groet.
  was benieuwd of er plannen zijn voor dit jaar een meeting ergens te plannen?, groet Pascal
  RoelVB
  RoelVB
  Jazeker. Zodra er meer bekend is zal dit worden gecommuniceerd
  • Leuk
  Waarderingen: Johno
  Is er wel eens een meeting geweest in de EU met alleen Lexus SC430 aangezien ik op bepaalde SC430 forums b.v wel in de UK of France een club zie die eens per jaar een meeting hebben? Of zou dit door Lexus EU geïnitieerd moeten worden dus m.a.w. wie heeft de contacten met Louwman of een dergelijke organisatie om dit te bewerkstelligen?
  RoelVB
  RoelVB
  Ik weet niet of er ooit een SC430 EU meeting is geweest. Ik heb verder weleens contact met Louwman, maar ik denk dat een SC430 meeting erg beperkt is. Nog nooit heb ik een meeting gezien voor één type Lexus, het zijn natuurlijk geen Golfjes die je op iedere straathoek tegenkomt.
 • Laden...
 • Laden...
 • Laden...