Recente inhoud door henkyap

 1. henkyap

  Schema

  Hallo mede forumleden. Ben diverse tegengekomen die een bedradingsschema zoeken van een IS250. Dit heb ik tot dusver weten te vinden. Hoop dat je er wat aan hebt voor diegene die het willen.
 2. henkyap

  Henkyap project

  Vind dit ook wel een leuke foto. (voor een amateur :D).
 3. henkyap

  Henkyap project

  Heb ff geduurd, maar een nieuwe voorbumper- en achterbumperlip gemonteerd.Hier ff 2 foto's vanaf mobiel. Heb de V-style (vertex) frontlip nog liggen voor de liefhebber.
 4. henkyap

  Henkyap project

  En jahoor! Hij staat weer op z'n zomersloffies. :D
 5. henkyap

  Henkyap project

  2 uit het archief: heb ff geen betere
 6. henkyap

  Spoorverbreders

  Iemand nog interesse in een set spoorverbreders. Eibach Pro Spacer, System 4, Spacerdikte 20mm, 5x114,3, Naafgat 60 mm, Set van 2 spoorverbreders met centreerrand, compleet met wielmoeren. Heb ze 1 zomer onder m'n auto gehad. Wegens de CV'3 gebruik ik ze niet meer. ?75,00
 7. henkyap

  online

  Heb ff een vraag. Onderaan de website zie je het aantal gebruikers staan die online zijn. Leden en gasten. Maar waarom komt het aantal leden niet overeen met het aantal van de avatar eronder?
 8. henkyap

  Sticker op je auto?

  Nou heb ik een grote hekel aan stickers op mijn auto, maar kwam deze foto net tegen op het net. Vond hem wel grappig :D.
 9. henkyap

  Ik dacht: dat heb ik weer, maar........

  Wilde remklauwstickers bestellen bij motogfx.com. Moet je een PayPal account hebben. Had ik nog niet, dus ik denk: ik maak ff een account aan. Niet dus. Pakt PayPal m'n postcode niet. Is een bekend probleem als ik google. Heb geen adres in NL kunnen vinden die ze kan leveren. Iemand enig...
 10. henkyap

  Originele 16" IS250 wielen

  Zoals de titel al zegt heb ik nog een set 16" IS250 wielen. De banden zijn allen Bridgestone Turanza. Profieldiepte: 2 banden met 3.5mm, andere 2 banden zijn 6mm. Zijn niet nieuw, kleine beschadigingen aanwezig. Vraagprijs: ?175,00.
 11. henkyap

  Henkyap project

  Zal ook eens een projecttopic starten van wat ik tot dusver gedaan heb. Xenon ingebouwd, F-sport grill, LED achterlichten, Invidia catback, H&R veren, Injen short ram intake, Front lip, Achterruitspoiler. En gisteren een testfit gedaan met m'n nieuwe wielen...
 12. henkyap

  Leuk project?

  Misschien een leuk project voor de GS rijders?
 13. henkyap

  Ook van IS naar GS

  Zo zag het eruit
 14. henkyap

  Perfecte auto

  Een kennis van me vroeg vandaag hoe het is om de perfecte auto te rijden :D. "Nou perfect", zeg ik, maar komt er wel dichtbij. We kregen een praatje over wat de perfecte auto is/zou zijn. Na enig beraad kwam ik hierop uit; 1:Uiterlijk van een Aston Martin, 2:geluid van een Maserati en 3:de...
 15. henkyap

  is 200 sportluchtfilter

  Heb voor de liefhebber nog een pipercross luchtfilter liggen. Heb de afbeelding even van internet gehaald. Heb er zelf geen foto van. Is dus het filter met rode inlaatgedeelte compleet. (geeft dat mooie aanzuiggeluid). Woonachtig omgeving Rotterdam. Prijs: 50 euro.