Even voorstellen, CBS Racing & CBS Racing Shop. Gespecialiseerd in Toyota & Lexus

CBS Racing

Nieuw hier
Sponsor
17 feb 2020
1
6
3
Hey Lexus-liefhebbers!

Mijn naam is Ceel, eigenaar van CBS Racing, een webshop en garage die gespecialiseerd is in Toyota & Lexus. Wellicht hebben sommige van jullie al van ons gehoord, of ons op het Lexusforum evenement gezien. We zijn trots op onze band met Anton en het Lexusforum - een geweldige community die we met alle liefde sponsoren.

Voor degene die ons nog niet kennen wil ik even de tijd nemen om ons voor te stellen en te delen wat wij de Lexusforum gebruikers te bieden hebben


cbs_racing_long_black_color.png


Wie zijn wij, en wat doen we?
Vanuit een uit de hand gelopen hobby en passie voor Lexus zijn we CBS Racing 6 jaar geleden gestart. Inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige webshop & werkplaats, hier delen al onze 7 personeelsleden dezelfde liefde voor het merk Lexus. Het feit dat elk personeelslid een Lexus IS rijdt, spreekt boekdelen! We zetten ons volledig in om alle Lexus & Toyota liefhebbers te ondersteunen, of het nu gaat om reparaties, onderdelen, upgrades of andere wensen.

Webshop:
Onze webshop is cbsracingshop.com. Hier verkopen wij zowel Originele Toyota & Lexus onderdelen, en upgrade onderdelen.
Wij geloven dat Lexus het beste is voor Lexus. Daarom bieden we op onze webshop originele onderdelen alle Toyota's en Lexussen. Vaak gunstiger geprijsd als andere verkopers, en eventueel gemakkelijk thuis bezorgd.
En voor de tuning & racing enthousiastelingen verkopen we ook upgrade onderdelen voor Toyota & Lexus. Uitsluitend van merken die wij zelf in onze werkplaats en racing projecten gebruiken, zodat we de kwaliteit hiervan kunnen garanderen. Onderdelen waarvan wij zelf niet tevreden zijn of waren, worden ook niet op onze webshop verkocht.

De garage & werkplaats:
Onderhoud en reparaties:
ook al heten we CBS Racing, zijn alle Toyota's en Lexussen van harte welkom. Ook als je er geen races mee rijd ;)
We werken uitsluitend met originele of upgrade onderdelen - geen imitaties. Ons team is uitgerust met alle benodigde originele procedures, handleidingen en gereedschappen om je Lexus of Toyota in topstaat te houden
Ook zijn we niet bang voor een uitdaging en accepteren graag moeilijke of complexe diagnoses die bijvoorbeeld bij andere garages niet kunnen worden opgelost.

Performance upgrades: Een verbeterde uitlaat, verbeterde remmen of ophanging, geen probleem!
Van automaat naar handbak? Of graag een V8 motor van een GS430, of een JZ uit een Supra in je Lexus? Dat hebben we vaker gedaan, en doen we graag!
Voor upgrade onderdelen gebruiken wij enkel merken die we ook op onze eigen auto's hebben geprobeerd om goed te kunnen adviseren en kwaliteit te kunnen garanderen.
Voor grotere projecten zoals bijvoorbeeld een andere motor in de auto hebben wij de filosofie dat alle upgrades moeten voelen en functioneren alsof ze rechtstreeks uit de Lexus-fabriek komen. Zo ook de betrouwbaarheid daarvan! Zelfs het RDW is het iedere keer met ons eens en alle motorwissels & upgrades komen zonder problemen door omkeuring & APK.

Ook hebben we ons eigen merk onderdelen, deze zijn allemaal in-house designed en uitvoerig getest. Vaak komen deze voort uit problemen waar wij of mensen tegen aan lopen waar nog geen oplossing voor is. Van uitlaatspruitstukken, tot differentiëlen, tot originele ECU aanpassing & programmering.

Benieuwd naar meer? Neem gerust een kijkje op:

Onze website(s): cbsracingshop.com / cbsracing.nl
Onze Facebook: CBS Racing Facebook
Onze Instagram: CBS Racing Instagram

En ik sluit af met wat fototjes omdat ik het niet laten kan:
3UZ-FE(GS430) V8 swapped Lexus is300
ceelis.jpg


Onze Lexus drift is220D Met ook 3UZ-FE(LS430) V8 motorblok
WhatsApp Image 2020-06-03 at 12.53.59_edited.jpg


Beide onze V8 Drift lexus IS'en in actie
IMG_4572_edited.jpg


4x 3UZ-FE V8 Lexus is200 op een rij
IMG_0638_edited.jpg


Aanwezig op de Lexusforum meeting
IMG_6831.JPG


Onze 800PK 2JZ-GTE Drift GT86

118770851_2941388929299076_4035781762847326422_n.jpg

118765504_2941395682631734_7173552233062653379_n.jpg