Aankondiging

Ineenstorting
Nog geen aankondiging.

Preview Lexus IS Gen 3

Ineenstorting
X
 
 • Filter
 • Tijd
 • Tonen
Clear All
nieuwe berichten

  #31
  Gelukkig heeft iedereen zijn eigen smaak. :hi: Ik ga voor de speciale kleur wit van de f sport!! Hopelijk vind iedereen hem foeilelijk, dan rijd ik iets zeer speciaals.
  Driving amazing an RCF

  Commentaar


   #32
   Hebben jullie ervaring met het bediening van dat entertainmentsysteem (met zo;n muisje)? Lijkt me niet echt lekker werken...
   Dat werkt prima, tenminste, als je hand/oog coördinatiesysteem enigszins normaal functioneert

   Waarom niet even uitproberen? Lexus Enform Emulator app
   In 't echt ziet alles er heel anders uit..

   Commentaar


    #33
    Whaha ja sorry ik ben soms wat direct c.q. onbehouwen hetgeen ik altijd afschuif op mijn rotterdamse roots . Let wel ik rij zelf ook nog in een witte fiat 500 he! Iets waar je ook niet echt vrolijk van wordt. Maar ik heb eigenlijk wit nooit echt mooi gevonden op en in een auto. Ik bedoel het geenszins beledigend oid . Zo vind ik de zwarte bekleding bij een zwarte auto ook niet mooi , m.i. moet dat gewoon een lichte bekleding zijn!

    @GPS-10: wow cool! Ik heb er het wel even kunnen aanraken in een CT200h bij Lexus Utrecht (bij de (her)opening) maar daar stond geen spanning op... en het scherm was naar beneden. Maar het ligt wel lekker in de hand! Ik ken verder alleen de i-drive/mmi/touchscreen systemen die normaliter echt ontzettend simpel zijn om te bedienen. Zo'n muis compartiment ziet er wel beter uit ipv zo'n knop in het middenconsole!

    Commentaar


     #34
     Dat entertainment systeem werkt prima, op die Enform app kun je het systeem proberen, maar het muisje natuurlijk niet. Ik vind die zelf wel erg fijn, fijner dan de centrale knop die ik bijvoorbeeld in mijn Renault had... Je moet er wel even aan wennen, maar ik had het na 2 dagen al volledig onder de knie...

     Ik ga denk ik ook nog eens proefrijden... Ik mag voor mijn nieuwe job ook gewoon Lexus gaan rijden, zolang het maar hybride is... Als ik er eentje ga kopen, zou ik die in starlight black bestellen, met een light grey of ivory lederen interieur en dark grey hout...

     Zal binnenkort nog eens naar Eindhoven rijden, een erg benieuwd!

     Commentaar


      #35
      Hoi Harrie! gefeliciteerd! Het systeem zal wel wennen zijn denk ik . Helaas heb ik geen ipad (ben niet zo van de tables en gebruik nu met frisse tegenzin een iphone maar wil eigenlijk een samsung) dus ik kan de app niet gebruiken.

      Wil je ook echt de nieuwe IS? Lexus heeft natuurlijk ontzettend veel hybrides! (GS/LS). Maar met het oogpunt op de bijtelling is IS helemaal geen slechte keuze denk ik zo! Zeker niet met die kleurencombi die je aangeeft!

      Commentaar


       #36
       Oorspronkelijk geplaatst door Harrie Beekmans
       .........
       Ik ga denk ik ook nog eens proefrijden... Ik mag voor mijn nieuwe job ook gewoon Lexus gaan rijden, zolang het maar hybride is... Als ik er eentje ga kopen, zou ik die in starlight black bestellen, met een light grey of ivory lederen interieur en dark grey hout... .........
       Moet ik hieruit opmaken dat je bent aangenomen voor de baan?
       Need for speed is da name of da game

       Commentaar


        #37
        Oorspronkelijk geplaatst door Gertjeej
        Stelletje mazzelaars! leuk hoor! ik moet zeggen dat ik de auto in het wit totaal geen ruk aan vind. (sowieso vind ik witte auto's ronduit lelijk).

        dat ligt er maar aan wat voor een model het is
        een witte mercedes S klasse of een grote witte lexus 460 oid is ook niet mijn smaak
        daar hoort een donkere of een neutrale kleur bij (oa zilver)
        maar voor een sportieve sedan of coupe is het echt perfect, zeker icm zwarte afwerkings details/velgen etc
        my quote for the day --say yes for sporty white cars :hi:

        Commentaar


         #38
         Goedendag,

         Ik heb gisteren voor het eerst kennis gemaakt met de nieuwe IS......en ik moet zeggen .Klasse.
         Ik had een uitnodiging van Lexus-Enschede om kennis te maken met de nieuwe Is.
         Bij binnenkomst werd ik ontvangen door 2 dames die me gelijk een drankje aanboden en me wezen op aanwezige hapjes en ik kon nog even whisky proeven,altijd goed.... .
         Verder in de showroom stond de nieuwe IS,......echt een mooie auto.Ik had de auto alleen nog maar op foto`s gezien en moest toch altijd even wennen aan de nieuwe gril,maar in het echt is dit heel mooi,en een erg mooi gelijnde auto.
         Even later werd me gevraagd of ik een proefrit wilde maken,ik dacht leuk maar dan moet ik een afspraak maken voor een andere dag,maar nee ik kon gelijk een stuk rijden.......super.
         Buiten stond een zwarte business line pro,na dat me het een en ander was uitgelegd kon ik gaan.
         De schakelaar ging gelijk op de sport stand...haha.
         De auto is van binnen erg mooi afgewerkt en je voelt je gelijk thuis en hoeft niet te wennen ofzo,het rijdt allemaal zo makkelijk en comfortabel,en hij was best nog wel snel..
         Bij terug komst kon ik nog even op de foto met de nieuwe IS en even later ging ik de deur uit met een fles wijn met een etiket van die foto erop..... .
         Bijgevoegde bestanden

         Commentaar


          #39
          Klinkt goed! Dus het is voor jou wel een opvolger waard?
          Toyota Yaris 1.0

          Commentaar


           #40
           Zekersss

           Commentaar


            #41
            Vandaag heb ik ook kennis mogen maken met de nieuwe IS300h. Fantastische auto, rijdt erg lekker en de active sound control zorgde ervoor dat de cvt-automaat ook lekkerder lijkt te klinken dan in andere modellen met zo 'n automaat. De stoelen zitten echt fantastisch, de Mark Levinson lijkt nog beter te klinken dan in mijn IS 250 en de buitenkant vind ik ook supermooi.

            Twee dingen vind ik wat minder:
            -op het dashboard vind ik het gedeelte waar de bediening van de geluidsinstallatie e.d. zit, nogal plastic overkomen. Het zal ongetwijfeld heel duur plastic zijn, maar toch. Klein minnetje wat mij betreft.
            -mijn eigen IS 250 lijkt me toch een stuk feller dan deze IS 300h. En dat is voor mij toch een wat grotere min.

            Overall blijf ik het een fantastische auto vinden. Ik ben benieuwd wat de andere forumleden van de door mij aangetipte minpunten vinden. Misschien ligt het wel aan mij.

            Commentaar


             #42
             Wat Hey dashboard gedeelte betreft ben ik het ermee eens, maar dat valt goed op te lossen tegenwoordig je kan het in alle kleuren/ structuren wrappen zoals je het wilt, van mat naar Hoogglans

             Power wise ben ik je nog een antwoord schuldig, maar ik denk dat het te maken heeft met vermogrnsopbouw van beide motoren. De v6 lijkt sneller dan dat die is
             Toyota Yaris 1.0

             Commentaar


              #43
              Ik heb een uitgebreide review geplaatst op forum is gen 3 waar ik mijn aanloop naar de nieuwe Lexus heb beschreven. Kijk even en lees wat ik van de nieuwe Lexus vond!! :hi:
              Driving amazing an RCF

              Commentaar

              Werken ...
              X